Nettmagasinet

Politi drepte 18 tigere, 17 løver, 6 svartbjørner, 3 pumaer, 2 grizzlybjørner, 1 bavian og 1 ulv

56 dyr rømte fra en eksotisk dyrefarm i Muskingum County. Av disse ble 49 drept, resten fanget utenom to dyr som fortsatt var på rømmen.

Her er resultatet av en spesiell hendelse som fant sted i Ohio i USA i 2011:

Bilde: Dispatch.com

Dette var en hendelse som var tragisk for dyrene, men det kunne gått langt verre. I verste fall kunne dyrene kommet seg inn til et befolket område i nærheten, og det ville nok resultert i et masseangrep mot forsvarsløse mennesker.

Av de som ble funnet, ble seks av de ville dyrene (en grizzlybjørn, tre leoparder og to aper) fanget i live og tatt med til Columbus Zoo. En ape og en grå ulv var på frifot, men apen ble fanget senere. Ulven ble aldri funnet igjen.

Dyrene som ble drept var

  • 18 tigre
  • 9 hannløver
  • 6 løvinner
  • 6 svartbjørner
  • 3 fjelløver (puma)
  • 2 grizzlybjørner
  • 1 bavian
  • 2 ulver

Dyrene som fortsatt var på frifot var en ape, som var farlig fordi den var infisert med herpes, og en ulv - som også ble ansett som farlig fordi den var vant til mennesker og derfor ikke like sky for mennesker som ville ulver.

Hva som skjedde i forkant av hendelsen

Grunnen til at alle disse dyrene var på frifot? Da må vi tilbake til eieren av gården, Terry Thompson:

Mannen ble funnet død på sin eiendom. Myndighetene har satt sammen brikkene, og konkluderte med at Thompson måtte ha åpnet buret til dyrene og sluppet de ut blant sivilbefolkningen. Det var et under at ikke flere menneskeliv gikk tapt.

Den dagen dyrene var på frifot, var det ville dyr som løpte rundt i Zanesville , West Muskingum og Maysville. Dette er skolekretser hvor det er mange barn, men heldigvis nådde dyrene aldri frem til disse barna før de ble varslet og kom seg innendørs. Mange mennesker i flere mils omkrets våget seg ikke ut døren den dagen.

I tillegg til å eie mange ville dyr, hadde Thompsons også mange våpen på eiendommen, over 100 våpen ble funnet.

Murstein og gjørme - nam nam!

Mann i India spiser murstein og gjørme

Denne indiske mannen spiser kun murstein og gjørme. Han liker ingenting annet. Hvis han får valget mellom å spise murstein eller kylligfilet, så velger han det første.

Bestemor-snurr: Slem gutt

Vær snill med bestemor: Ikke gjør dette hjemme

En gutt på 17 år i Romania ble arrestert etter å ha lagt ut denne videoen på YouTube. Hendelsen skapte storm i sosiale medier, men gjerningsmannen slipper unna med en bot på cirka 300 kroner.

Spøkelsesbilen alle snakker om

Spøkelsesbilen alle snakker om

Det som skjer i Russland, skjer på YouTube. I hvert fall i trafikken. De fleste biler er utstyrt med kameraer, og når en spøkelsesbil dukker opp på veien, blir det selvfølgelig lagt merke til.

Bonde lager marihuana bacon

Bonde lager marihuana bacon ved å fore griser med hasj

En av de mer merkelige konsekvensene etter legalisering av medisinsk dyrking av marihuana i USA, er en bonde som nå lager marihuana bacon ved å fore grisene med hasj.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.