Nettmagasinet

Bonde lager marihuana bacon ved å fore griser med hasj

En av de mer merkelige konsekvensene etter legalisering av medisinsk dyrking av marihuana i USA, er en bonde som nå lager marihuana bacon ved å fore grisene med hasj.

Bonde lager marihuana bacon

I USA kan nå de pasienter som lovlig får bruke hasj på resept også sjansen til å spise marihuana bacon.

En bonde i Seattle har nemlig funnet ut hva som er den perfekte kombinasjonen for den som er både kjøttglad og glad i marihuana. Dette ble kjent sommeren 2013 da Huffington Post annonserte nyheten om den marihuanadyrkende grisebonden.

William von Schneidau hos BB Ranch kjøtt i Pike Place Market bruker nemlig restene av plantene som blir levert til ham av en lokal medisinsk marihuana dyrker, og dette forer han grisene med.

Grisene var ikke tilgjengelig for kommentar da nyheten var en nyhet. Bonden håper i hvert fall på å selge massevis av såkalte weed-pigs. Det skal dessuten smake helt himmelsk. Man trenger ikke spise grønnsakene sine heller, det er planter nok i baconet.

Griser + hasj = Marihuana bacon?

Dette er ikke tull. Den berømte grisebonden vi skriver om eksisterer, se her:

Murstein og gjørme - nam nam!

Mann i India spiser murstein og gjørme

Denne indiske mannen spiser kun murstein og gjørme. Han liker ingenting annet. Hvis han får valget mellom å spise murstein eller kylligfilet, så velger han det første.

Bestemor-snurr: Slem gutt

Vær snill med bestemor: Ikke gjør dette hjemme

En gutt på 17 år i Romania ble arrestert etter å ha lagt ut denne videoen på YouTube. Hendelsen skapte storm i sosiale medier, men gjerningsmannen slipper unna med en bot på cirka 300 kroner.

Spøkelsesbilen alle snakker om

Spøkelsesbilen alle snakker om

Det som skjer i Russland, skjer på YouTube. I hvert fall i trafikken. De fleste biler er utstyrt med kameraer, og når en spøkelsesbil dukker opp på veien, blir det selvfølgelig lagt merke til.

Politi jaktet tiger, ulv, bjørn og ulv

Politi drepte 18 tigere, 17 løver, 6 svartbjørner, 3 pumaer, 2 grizzlybjørner, 1 bavian og 1 ulv

56 dyr rømte fra en eksotisk dyrefarm i Muskingum County. Av disse ble 49 drept, resten fanget utenom to dyr som fortsatt var på rømmen.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.