Nettmagasinet

Mann i India spiser murstein og gjørme

Denne indiske mannen spiser kun murstein og gjørme. Han liker ingenting annet. Hvis han får valget mellom å spise murstein eller kylligfilet, så velger han det første.

spise stein

Nå er det ikke bare i eventyrene om Askeladden vi finner steinspisende menn. Den indiske mureren Pakkirappa Hunagundi (30) har en spesiell vane som han ikke klarer å slutte med. Siden han var 10 år gammel har han spist det andre vil kalle for ikke-spiselig.

Dietten han hevder å ha levd på o 20 år er billig: Han finner mursteiner, grus og gjørme på bakken i landsbyen Karnataka der han bor, og dette er stort sett hele kostholdet hans.

Er det mulig å spise stein?

Stein er spiselig, men kroppen trenger også annen næring. Hanagundi hevder imidlertid at det er kun stein (murstein) han liker å spise, den andre maten er tilbehøret, og han kan fint hoppe over måltider med mat, men murstein må han ha hver dag.

Foto: Dominic Rodrigous / Barcroft India

Spiseforstyrrelse?

Hans spesielle spiseforstyrrelse er antatt å være forårsaket av en tilstand som kalles pica. Imidlertid insisterer han på at han ikke lider eller opplever noen negative bivirkninger. Mannen elsker murstein!

Foto: Dominic Rodrigous / Barcroft India

Tjene penger på å spise murstein

Pakkirappa ønsker å utnytte sin merkelige spisevane for å tjene noen penger til familien sin og seg selv. Han drømmer om å reise rundt i India og vise frem "talentet" sitt.

- Jeg elsker å spise stein. Det har blitt en del av livet mitt.

Steinalderkost

Mange sverger til å spise steinalderkost. De spiste trolig ikke så mye stein i steinalderen. Denne mannen spiser stein på stein uten problemer. En murstein er et skikkelig godt steinalderbrød...

Foto: Dominic Rodrigous / Barcroft India

Spise stein: Hva med tennene da?

Det går bra, skal vi tro mannen selv.

- Jeg startet med dette når jeg var ti år gammel, og nå føles det som en nødvendighet. Jeg kan hoppe over måltider, men jeg kan ikke stoppe å spise mursten, grus og gjørme. Ingen bivirkninger har det heller vært.

Ikke engang tennene lider. Murstein skal visst være bedre for tennene enn sukker:

- Mine tenner er i utmerket tilstand.

Foto: Dominic Rodrigous / Barcroft India

Spiser også harde steiner

Jeg kan spise selv de hardeste steiner uten problem, sier mannen.

Se også videoer av den mursteinspisende mannen her:

Steindietten (murstein diett) ikke så uvanlig?

Selv om det ikke akkurat er hverdagskost, så er det kanskje ikke så uvanlig som man skulle tro å spise stein. Her er en annen mursteinspisende inder (eller er det samme mann, bare noen år tidligere? de to mennen er ikke akkuart stein like heller).

Bestemor-snurr: Slem gutt

Vær snill med bestemor: Ikke gjør dette hjemme

En gutt på 17 år i Romania ble arrestert etter å ha lagt ut denne videoen på YouTube. Hendelsen skapte storm i sosiale medier, men gjerningsmannen slipper unna med en bot på cirka 300 kroner.

Spøkelsesbilen alle snakker om

Spøkelsesbilen alle snakker om

Det som skjer i Russland, skjer på YouTube. I hvert fall i trafikken. De fleste biler er utstyrt med kameraer, og når en spøkelsesbil dukker opp på veien, blir det selvfølgelig lagt merke til.

Bonde lager marihuana bacon

Bonde lager marihuana bacon ved å fore griser med hasj

En av de mer merkelige konsekvensene etter legalisering av medisinsk dyrking av marihuana i USA, er en bonde som nå lager marihuana bacon ved å fore grisene med hasj.

Politi jaktet tiger, ulv, bjørn og ulv

Politi drepte 18 tigere, 17 løver, 6 svartbjørner, 3 pumaer, 2 grizzlybjørner, 1 bavian og 1 ulv

56 dyr rømte fra en eksotisk dyrefarm i Muskingum County. Av disse ble 49 drept, resten fanget utenom to dyr som fortsatt var på rømmen.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.