Nettmagasinet

Vær snill med bestemor: Ikke gjør dette hjemme

En gutt på 17 år i Romania ble arrestert etter å ha lagt ut denne videoen på YouTube. Hendelsen skapte storm i sosiale medier, men gjerningsmannen slipper unna med en bot på cirka 300 kroner.

Bestemor-snurr: Slem gutt

– Hun holdt ikke akkurat på å dø da. Det var bare en morsom spøk. Ikke helt enig, bestemor?

Gutten ble arrestert av det rumenske politiet for å ha forstyrret fred og orden. Til tross for sterke reakasjoner fra allmenheten, slipper han altså billig unna (relativt billig i hvert fall, 300 kroner, eller 550 rumenske leu, er mye penger i for en fattigmann i Romania).

– Mere snurr, mere snurr!

Tilskuerene under hendelsen virket imidlertid ikke til å reagere negativt. Tvert imot så oppfordret de til å snurre den gamle kjærringa mer.

Den gamle bestemoren forsøker å løpe fra stedet, men hvorfor så travel da bestemor? Skal vi tar en snurr til? Gutten griper tak i den stakkars dama og snurrer enda en gang.

Takket være Facebook og sosiale medier ble guttens identitet avslørt. Kjeltringen kom da med en beroligende kommentar om sin lille spøk:

– Hun holdt ikke akkurat på å dø da.

Bestemor-snurr - med musikk

Her er samme hendelse, denne gang til festlig musikk:

Murstein og gjørme - nam nam!

Mann i India spiser murstein og gjørme

Denne indiske mannen spiser kun murstein og gjørme. Han liker ingenting annet. Hvis han får valget mellom å spise murstein eller kylligfilet, så velger han det første.

Spøkelsesbilen alle snakker om

Spøkelsesbilen alle snakker om

Det som skjer i Russland, skjer på YouTube. I hvert fall i trafikken. De fleste biler er utstyrt med kameraer, og når en spøkelsesbil dukker opp på veien, blir det selvfølgelig lagt merke til.

Bonde lager marihuana bacon

Bonde lager marihuana bacon ved å fore griser med hasj

En av de mer merkelige konsekvensene etter legalisering av medisinsk dyrking av marihuana i USA, er en bonde som nå lager marihuana bacon ved å fore grisene med hasj.

Politi jaktet tiger, ulv, bjørn og ulv

Politi drepte 18 tigere, 17 løver, 6 svartbjørner, 3 pumaer, 2 grizzlybjørner, 1 bavian og 1 ulv

56 dyr rømte fra en eksotisk dyrefarm i Muskingum County. Av disse ble 49 drept, resten fanget utenom to dyr som fortsatt var på rømmen.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.