Nettmagasinet

Tjene penger på YouTube

Det er enkelt å tjene penger på YouTube, når du først har fått en populær video. Utfordringen her er å gjøre videoen populær, og å få mange visninger av filmen din.

Tjene penger på YouTube

På YouTube kan du tjene penger gjennom deres eget program for inntektsdeling, eller du kan skaffe deg egne sponsorer eller inntekter på andre måter. Mulighetene er veldig mange, og det er mulig å tjene virkelig store penger på YouTube.

Hvor mye kan man tjene på YouTube?

Pewdiepie (Felix Kjellberg) er en svenske som er aktiv på YouTube, og har lastet opp mange videoer av seg selv og når han spiller spill. Ifølge estimater er den unge svensken så populær at han tjener over 50 millioner kroner i året på YouTube! Det er helt rått, og ganske utrolig.

Det finnes mange som tjener penger på YouTube, og selv om de færreste tjener så mye som Kjellberg, Ylvis eller Gagnam Style, så er det altså mange som tjener en god ekstra inntekt ved å legge ut videoer på nett.

Hvordan gjøre YouTube til din egen minibank!

Som sagt er det kunsten å få mange visninger som gjelder. Det er likevel mye mer enn visninger som teller. Noen tjener bare ører per visning, mens andre kan tjene mange kroner for hver eneste videovisning! Har man én million visninger og tjener 5 kroner per visning i gjennomsnitt, vil det da bli 5 millioner kroner! Hemmeligheten bak inntekt på YouTube er altså mer enn bare å få mange visninger, noe som kommer ganske klart frem i denne videoen om å tjene penger på YouTube.

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.