Nettmagasinet

Spørreundersøkelser på nett

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett? Prøv selv med noen betalte spørreundersøkelser og finn ut om dette kan være noe for deg.

Spørreundersøkelser

Jobb når du vil og hvor du vil. Tjen penger hjemmefra. Få en ekstra inntekt. Selg dine personlige data til fremmede firmaer og få en veldig liten sjanse til å vinne et veldig lite gavekort eller en annen ubetydelig belønning. Betalte spørreundersøkelser finnes, men mye er lureri, og selv om det ikke er det vil det mest sannynlig ikke være verdt tiden din.

Her er en mulighet for deg som ønsker å tjene penger på å sitte foran en dataskjerm (eller bruke mobilen / nettbrett).

Hva du kan tjene penger på gjøre:

  • Svare på spørreundersøkelser
  • Delta i markedsundersøkelser
  • Fokusgrupper
  • Mystery-shopping (handle i butikker som "undercover agent")

Hvem kan tjene penger på spørreundersøkelser?

Hvis du liker de aller enkleste oppgavene, kan det å svare på spørreundersøkelser og fokusgrupper være tingen for deg. Dette er ikke en vei til rikdom, og ganske langt i fra, men det kan gi deg litt ekstra penger likevel.

Sannsynligvis vil timelønnen ikke kunne måles i kroner, men i øre, og i tillegg til å "jobbe" med dette må du også gi fra deg mange personopplysninger om deg selv.

Betalte markedsundersøkelser går som regel ut på å svare på spørsmål om dine egne vaner og preferanser: "Hvilken skjorte synes du var finest av disse to", eller "Hvor mange ganger i uken drikker du brus?".

Kan man gjøre dette i Norge?

Ja, det er flere firmaer som tilbyr betalte spørreundersøkelser, mystery shopping og andre tilsvarende aktiviteter for nordmenn.

Skal du svare på spørreundersøkelser og få betalt for dette (eventuelt få betalt i form av gavekort eller produkter), så må man først finne ut hvor disse spørreundersøkelsene finnes.

Sannsynligvis ser du flere av disse "tilbudene" hver eneste dag.

  • "Klikk her og delta i vår spørreundersøkelse, og få en gratis iPhone"
  • "Hva er Bergen: En by eller en elv? Klikk her hvis du vet svaret (og vinn en bil)
  • "Det er 1000 meter i en kilometer. Hvor mange meter er det i 1 kilometer. Alle som svarer får en premie"

Denne typen spørreundersøkelser er de minst seriøse. Det kan virke som uskyldig morro, men slike undersøkelser samler gjerne også inn personlig informasjon om deg som selges videre til tredjeparter. Selv om de kanskje garanterer at de aldri vil gjøre dette.

Betalte spørreundersøkelser

Det finnes også betalte spørreundersøkelser der du faktisk kan få betalt.

For at du skal få betalt må de selvfølgelig ha tilgang til ditt virkelige navn, din adresse, og dine bankopplysninger og ditt kontonummer. Hvordan skulle de ellers vite at du var den du utgav deg for å være?

Før du kan få penger utbetalt må du også kvalifisere deg. Du må tjene poeng, og når du har tjent nok poeng kan du få pengene utbetalt. Men først må du selvsagt identifisere deg med gyldig ID. I tillegg er det også noen andre betingelser du aldri leste men som du også aksepterte før du begynte.

Det finnes bedre måter å tjene penger på enn betalte spørreundersøkelser.

Prøv for eksempel en betalt jobb.

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.