Nettmagasinet

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber: Få betalt for å skrive

Den som liker å skrive, har mulighet til å tjene penger på å la fingrene bevege seg hurtig over tastaturet, også kalt skriving. Kravet til kvalitet i tekstene varierer. Du finner skrivejobber der kvalitet utrolig nok er mindre viktig, mens det er hovedfokus på kvantitet (at teksten er lang). Krav til rettskriving og kildekontroll varierer altså veldig.

Hvordan tjene penger på skrivejobber på nett:

Den som ønsker å begynne å tjene penger på dette, finner en oversikt over skrivejobber på nett her.

Tekstoversetter: Tjen penger på å oversette tekster

I tillegg til de tradisjonelle skrivejobbene hvor du får betalt for å skrive om forskjellige tema (se beskrivelsen over bildet), så finnes også et annet alternativ: Du kan også få betalt for å oversette tekster.

Google Translate og maskinoversettelser er ikke lenger godt nok, men det er heller ikke så mye mer som skal til. Ved å bruke oversettelsesprogrammer, og finpusse på resultatet i disse, kan dette være godt nok for din oppdragsgiver. På den måten kan du tjene en grei ekstra inntekt ved å oversette tekst på oppdrag fra andre.

Hvordan tjene penger på tekstoversetting:

Det finnes oversettelsesjobber på de fleste språk, inkludert norsk til engelsk, spansk til engelsk, fransk til engelsk, tysk til norsk, fransk til norsk, og mange andre. Utvalget av disse jobbene kan være ganske stort. Her finner du en forklaring til hvordan du kan begynne å tjene penger på oversettelser på nett.

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser på nett

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett? Prøv selv med noen betalte spørreundersøkelser og finn ut om dette kan være noe for deg.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.