Nettmagasinet

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lyst til å lage egne apps til mobiltelefoner, nettbrett eller vanlige datamaskiner. Det finnes mange guider på nett som kan hjelpe deg i gang. Se for eksempel denne guide til å lage apps til både iPhone, Android og andre systemer.

Mest kjent for sin app-suksess i Norge er kanskje Wordfeud, der en norsk utvikler tjente ganske mange millioner på kort tid. Utvikleren av denne applikasjonen / spillet ble rett og slett rik på kort tid! Dette beviser at det er mulig å tjene raske penger, i hvert fall på apps dersom man klarer å finne på en god idé.

Mulighetene til å tjene gode penger på apps er til stedet, men hvor skal man begynne? Det første du må gjøre er å finne ut hvilken plattform du ønsker å utvikle apps til:

Utvikle apps til iPhone, Android eller Microsoft - hva er best?

Det er store muligheter for den som vil tjene penger på Apps. Ifølge Forbes er det mest penger å hente på å utvikle for iPad og iPhone (Apple) og Microsoft heller enn Android (Google). Mens det gjennomsnittlige inntjening hos Apple ligger på $0,1 og $0,15 for Microsoft, så tjener Android-apper i gjennomsnitt kun $0,018 (kilde: Forbes).

Dette er en enorm forskjell, de som utvikler til Android og Microsoft tjener over 5 ganger så mye! Likevel bør ikke disse tallene skremme deg. Kanskje skyldes forskjellen at er det flere som ikke har som mål å tjene penger på apps via Android, og dette vil også trekke ned snittet. Det skal også sies at det er Android-utviklere som tjener fett med penger på å lage applikasjoner.

Alt du trenger å vite om å lage apps du kan tjene penger på

Å utvikle apps og å begynne å tjene penger på disse er ikke så vanskelig som man skulle tro. Vi kan ikke gå i detalj på dette her, men det finnes en fin guide allerede som viser deg en enkelt og ryddig fremgangsmåte for å lage og tjene på apps. Bruk denne guiden hvis du er interessert i å få egne inntekter fra utvikling av apps.

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser på nett

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett? Prøv selv med noen betalte spørreundersøkelser og finn ut om dette kan være noe for deg.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.