Nettmagasinet

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

tjene, internett, penger, Norge, inntekt, norske, inntekter, kontanter, jobb, arbeid

På denne siden vil du blant annet finne ut hvordan du kan tjene penger på internett, og du har mye å velge mellom.

I listen finner du mange spennende kilder til inntekt, enten du bare vil ha en ekstra inntekt, en fast inntektskilde og jobb, eller til og med ønsker å bli rik på nett! Vi skal ikke kaste bort tiden din som du heller kan bruke til å tjene penger. La oss derfor gå rett på sak!

Få egen inntekt og tjen penger på dette:

 • Tjen fett på å lage applikasjoner
 • Freelance jobber og oppdrag
 • Investere eller trade på nett
 • Tjene penger på å lage hjemmesider / nettsider
 • Nettbutikk og dropshipping!
 • Blogging: Tjene penger på blogg
 • Sosial trading som passiv inntekt
 • Google kan være en fantastisk inntektskilde
 • Vinne penger på konkurranser og spill
 • Genialt: Billetter kan kjøpes billig og selges svindyrt
 • Hvordan tjene penger på YouTube, Twitter og Instagram
 • Skrivejobber og oversette tekst
 • Ekstra inntekt: Selg foto og bilder på nett

Inntektsmuligheter for deg også! Du trenger ikke nødvendigvis tidligere kunnskaper for å lykkes med noe av dette. Alt kan læres, og vi har lagt ved linker hvor du finner mer informasjon om hvert av disse punktene i listen over. Mer om alt dette nedenfor! Se beskrivelse av hvordan du kan få inntekter på alt dette nedenfor:

Trading og investering på nett

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Hva er investering og trading, og hva er forskjellen?

Å investere og trade handler begge deler om å bruke penger til å tjene mer penger. Hvis vi snakker om pengeplasseringer som har en litt lengre tidshorisont vil det gjerne være snakk om en investering, mens hyppige kjøp og salg ofte kalles for trading.

Hvordan investere og trade på internett

Det finnes mange muligheter, og det er ulike nivåer av både risiko og mulig avkastning. Hvis du vil tjene svært mye penger på kort tid, må du også ta stor risiko og samtidig være villig til å tape penger. Den mest risikable investeringen er å handle med lånte penger: Du kan da tjene utrolig mye, men taper du vil du ikke bare tape det du har investert men også få en gjeld i tillegg. Dette kalles gearing og anbefales kun for de som fullt ut forstår risikoen.

Muligheter innen investering/trading på nett:

 • Valutahandel. Dette går ut på å kjøpe og selge forskjellige valutaer (kalles et valutapar eller valutakryss), for eksempel kan du kjøpe euro ved å betale med norske kroner. Etter en stund vil valutakursen mellom EUR/NOK svinge, og dette gir deg muligheter til å tjene penger. Bruk en valutamegler når du handler på nett, prøv for eksempel easyMarkets som er god nettmegler som tilbyr handel med valuta og råvarer.
 • Aksjehandel. Mange har erfaringer med aksjehandel, og kanskje har du allerede muligheten til å handle aksjer gjennom nettbanken din. Alternativt kan man benytte en mer spesialisert nettmegler og da får man gjerne også flere muligheter samt en billigere handelsløsning. Prøv Plus500 som er en god og gebyrfri nettmegler med mange muligheter innen aksjehandel. Her kan du handle i norske og utenlandske aksjer, samt i utvalgte råvarer, valuta, CFD, børsomsatte fond og andre instrumenter.
 • Sosial trading. Få avkastning på å kopiere andre tradere i markedet. Vi har omtalt denne muligheten lenger ned på denne siden og skriver derfor ikke mer om dette her.

Starte egen nettbutikk

Å starte nettbutikk har blitt vanlig, og det er ikke lenger vanskelig å etablere en butikk på nett. Det krever kun en rimelig butikkløsning (eller gratis dersom du selv har datakunnskaper og kan litt programmering).

Vi har alle hørt historier om nordmenn som har startet berømte nettbutikker og tjent millioner av kroner. De tjener ikke bare på å selge varer i butikken, men noen har også solgt selve nettbutikken til andre og på den måten fått en milliongevinst.

For noen er en nettbutikk en mulighet til en ekstra inntekt, men andre starter butikk på nett i håp om å bli rik. Begge deler kan være mulig. Start med å finne en nisje, eller kanskje ønsker du et bredt sortiment.

To måter å drive nettbutikk:

 • Eget varelager: Kjøpe inn alle varer selv, og selge fra eget lager. Dette innebærer høy risiko, ettersom det ikke er sikkert at du klarer å selge alle varene du har kjøpt med fortjeneste. Dessuten vil det være svært dyrt å holde eget varelager dersom du skal ha mange varer i butikken.
 • Dropshipping: Hvis du skal ha få varer, kan du kjøpe inn alle varene selv, men dersom du ønsker en nettbutikk som har tusenvis av varer er det mer praktisk å benytte seg av avtaler i dropshipping.

De fleste som starter nettbutikk velger en kombinasjon av eget varelager og dropshipping. I begynnelsen vil det som regel være en overvekt av dropship-varer i sortimentet. (les mer om dropshipping under bildet)

Start en nettbutikk uten varelager (dropshipping)

Som nevt er dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Hvordan tjener jeg penger på dropshipping?

Dersom du inngår dropshipment-avtaler med leverandører, kan du drive nettbutikk på en veldig behagelig måte. Se forslag til fremgangsmåte nedenfor.

 1. Start nettbutikk. Sett opp en nettbutikk, eller bruk Finn/eBay/etc til å få kunder.
 2. Ta imot ordrer. Ta imot ordrer via nettbutikken (eller via Finn etc).
 3. Send ordre. Send ordren til den dropshipper du har avtale med og som holder den/de respektive varene på lager. Samtidig betaler du innkjøpsprisen til dropshipper. Differansen mellom det du betaler til dropshipper for en vare, og det kunden betaler til deg, er din fortjeneste.
 4. Dropshipper fikser alt det andre! Din dropshipper ordner med pakking og utsendelse av varen direkte til kunde.
 5. Automatisering (alternativt). Prosessen kan automatiseres, slik at orde sendes automatisk til dropshipper, og du vil dermed ha en nettbutikk som krever minimalt med tilsyn. En dropshipping-nettbutikk kan raskt bli en slags "semiautomatisk passiv inntekt".

Som du ser er dette en fin måte å tjene penger, med muligheter for å gjøre det om til en relativt passiv inntekt også. Det fine med dropshipping er den forholdsvis lave risikoen sammenligned med tradisjonelle nettbutikker som har eget lager. I tillegg krever det nesten ikke noe kapital å starte en dropshipping-butikk på nett.

Hvor finner jeg dropshippere og grossister som kan levere varer til mine kunder?

Dette er kanskje den største utfordringen for den som skal drive med dropshipping. Det finnes tusenvis av lager, fabrikker og grossister rundt om i verden som tilbyr dropshipping-avtaler, men det kan være vanskelig eller umulig å få en oversikt over alle bare gjennom å søke på nett.

Løsningen er å tilknytte seg en nettside som holder orden på alle verdens dropshippere og grossister. Vi anbefaler Salehoo som i tillegg til å gi deg en oversikt over dropshippere verden rundt, også er et community hvor hver og en dropshipper får en rating og vurdering fra andre som er i samme båt som deg.

Tjene penger på apps

Vi har også i Norge sett eksempler på folk som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer. Mest kjent er kanskje Wordfeud, der en norsk utvikler tjente ganske mange millioner på kort tid. Han ble rett og slett rik fort!

Mulighetene til å tjene gode penger på apps er til stedet, men hvor skal man begynne? Det første du må gjøre er å finne ut hvilken plattform du ønsker å utvikle apps til:

Utvikle apps til iPhone, Android eller Microsoft - hva er best?

Det er store muligheter for den som vil tjene penger på Apps. Ifølge Forbes er det mest penger å hente på å utvikle for iPad og iPhone (Apple) og Microsoft heller enn Android (Google). Mens det gjennomsnittlige inntjening hos Apple ligger på $0,1 og $0,15 for Microsoft, så tjener Android-apper i gjennomsnitt kun $0,018 (kilde: Forbes).

Dette er en enorm forskjell, de som utvikler til Android og Microsoft tjener over 5 ganger så mye! Likevel bør ikke disse tallene skremme deg. Kanskje skyldes forskjellen at er det flere som ikke har som mål å tjene penger på apps via Android, og dette vil også trekke ned snittet. Det skal også sies at det er Android-utviklere som tjener fett med penger på å lage applikasjoner.

Alt du trenger å vite om å lage apps du kan tjene penger på

Å utvikle apps og å begynne å tjene penger på disse er ikke så vanskelig som man skulle tro. Vi kan ikke gå i detalj på dette her, men det finnes en fin guide allerede som viser deg en enkelt og ryddig fremgangsmåte for å lage og tjene på apps. Bruk denne guiden hvis du er interessert i å få egne inntekter fra utvikling av apps.

Tjene penger på å selge bilder på nett

Hvorfor ikke selge bildene dine som du allerede har tatt med digitalkameraet eller mobilen din? Av alle bilder du har tatt, er det helt sikkert noen som kan brukes i reklamemateriell, av designere, av nyhetsmagasiner eller annet!

Det finnes hundrevis av bildedatabaser på nett hvor du kan legge ut dine bilder, og disse bildene kan igjen kjøpes av nettstedets brukere mot en lisensavgift. Lisensen er en avgift som delvis går til bildebyrået, og du mottar en del av avgiften. Det samme bildet kan selges mange ganger, og ett eneste bilde kan i teorien gi deg en varig kilde til inntekt i flere år. Om du laster opp hundrevis av bilder til mange forskjellige bildedatabaser, kan vi begynne å snakke penger!

Tips: Her er en enkel side som forklarer hvordan du kan tjene på bildesalg på nett.

Inntekter fra Google!

En veldig vanlig måte å tjene gryn på nett er gjennom Google. Du kan tjene penger ved å markedsføre andres produkter via Google AdWords, eller du kan tjene penger på å lage en blogg eller nettside og få penger når noen klikker på Google AdSense annonser på nettsiden din.

Det er fullt mulig å tjene gode penger med Google, og enkelte bedrifter har dette som eneste inntektskilde. Hvor mye akkurat du kan tjene, kommer helt an på faktorer som vi ikke har kunnskap om. Prøv, så kan du selv finne ut om du klarer å tjene noe penger på Google.

En snarvei til å å skaffe inntekter fra Google?

De tradisjonelle måtene å skaffe inntekter fra Google, som vi har vært inne på, fungerer. Likevel er det mange tilnærminger til å tjene penger gjennom Google, og noen har vist seg å være mer effektive enn andre. Her er en ganske smart strategi i å tjene penger på Google.

Twitter gir deg muligheten til å tjene egne penger

Du trenger ikke være en av skaperne av Twitter for å tjene penger på denne tjenesten. Enkelte har klart å tjene millioner på sin Twitter-konto, og det har nå gått så lagt at folk kan selge Twitter-kontoer for store pengesummer. I tillegg er det mulig å tjene penger fra sponsorer gjennom sin Twitter-konto. Dette er bare noen av mulighetene du har med Twitter, her finnes det mange måter å skaffe til veie egne inntekter.

Vi har ikke anledning å beskrive alle mulighetene som finnes i å tjene penger på Twitter, men her en en side som forklarer det å få inntekter med Twitter.

Jobb som freelancer på web

Det finnes mange muligheter for den som ønsker å arbeide med prosjekter eller finne småjobber på nett. Til dette kan du bruke en tjeneste som heter Freelancer, her finner du en mengde forskjellige jobber. Alt fra programmering til regnskapsføring, og veldig mye forskjellige oppdrag. I tillegg kan du også bruke denne siden dersom du ønsker å la andre gjøre en jobb for deg (såkalt outsourcing av arbeid).

Hvis du bare ønsker en ekstra inntekt for en kortere periode, kan det altså være en fin mulighet å kikke på denne siden og se om du finner noe arbeid du har kompetanse til å utføre. De fleste oppdrag står oppgitt med en fast avtalt pengesum slik at du på forhånd får vite hvor mye du får betalt. Freelancer sørger for et rettferdig oppgjør mellom partene.

Inntekt fra egen blogg

Mange har ekstra inntekt fra egen blogg, og noen bloggere blir så populære at de kan livnære seg av bloggingen. I Norge finnes det kanskje en håndfull tenåringsbloggere som tjener over hundre tusen kroner i måneden på å blogge om livet sitt.

Skal du blogge må du først registrere et domene og leie serverplass på et webhotell. Disse sidene gir deg mer informasjon om hvordan du går frem for å få et bra domene og hvordan du finner et webhotell som passer for dine behov:

Tjene penger på blogging

Når du endelig har fått på plass bloggen din og begynt å skrive litt, så kommer leserne. Etter den første uken har du allerede mange lesere, og i din andre uke har du tjent den første tusenlappen. Så enkelt er det dessverre ikke. Ja, det er mulig å tjene penger på blogging, men det krever at du har et sett med grunnleggende kunnskaper. Vi har ikke anledning til å guide deg igjennom prosessen som hjelper deg å lykkes med blogging, men her er en fin veiledning til hvordan man tjener penger på bloggen.

Raske penger er en illusjon

Raske penger er mer et spill med ord enn noe annet. Det handler mer om å komprimere arbeidet, eller jobbe på en annen måte enn tidligere. Du kan tjene penger i løpet av kortere tid, men da må du arbeide smartere, og kanskje hardere og flere timer i løpet av en periode.

Det er mulig å tjene penger raskt og bli rik fort på internett, men ikke uten innsats. Du kan tjene gode penger på mye av det som har blitt omtalt her på denne siden, men vanligvis innebærer det at du gjør en solid arbeidsinnsats dersom du skal tjene store penger på kort tid. Det handler rett og slett om å jobbe mye og hardt innenfor en kort arbeidsperiode, slik at det ønskede resultatet kommer raskere!

Instagram, en god men instabil inntektskilde

Aftenposten kunne tidligere fortelle om Andrea, en norsk jente på 17 år som har 1,3 millioner følgere på Instagram. Da sier det seg selv at dette er egnet å gi store inntekter! På grunn av sine Instagram-følgere har hun også opprettet sin egen business, og tjener penger på dette.

Noen folk med instagram-konto tjener nok betydelig mer enn Andrea, og mulighetene er mange for den som ønsker å tjene penger på Instagram. Du kan få sponsorer eller benytte deg av inntektsdelingsprogrammer og annet. Mange veier til rikdom på Instagram, altså.

Få egen inntekt fra Instagram

Interessert i å lese mer om det å tjene cash på dette? Les om hvordan disse folkene vil at du skal tjene penger på Instagram.

Slik tjener du penger på YouTube

Det er enkelt å tjene penger på YouTube, når du først har fått en populær video. Utfordringen her er å gjøre videoen populær, og å få mange visninger av filmen din.

På YouTube kan du tjene penger gjennom deres eget program for inntektsdeling, eller du kan skaffe deg egne sponsorer eller inntekter på andre måter. Mulighetene er veldig mange, og det er mulig å tjene virkelig store penger på YouTube.

Hvor mye kan man tjene på YouTube?

Pewdiepie (Felix Kjellberg) er en svenske som er aktiv på YouTube, og har lastet opp mange videoer av seg selv og når han spiller spill. Ifølge estimater er den unge svensken så populær at han tjener over 50 millioner kroner i året på YouTube! Det er helt rått, og ganske utrolig.

Det finnes mange som tjener penger på YouTube, og selv om de færreste tjener så mye som Kjellberg, Ylvis eller Gagnam Style, så er det altså mange som tjener en god ekstra inntekt ved å legge ut videoer på nett.

Hvordan gjøre YouTube til din egen minibank!

Som sagt er det kunsten å få mange visninger som gjelder. Det er likevel mye mer enn visninger som teller. Noen tjener bare ører per visning, mens andre kan tjene mange kroner for hver eneste videovisning! Har man én million visninger og tjener 5 kroner per visning i gjennomsnitt, vil det da bli 5 millioner kroner! Hemmeligheten bak inntekt på YouTube er altså mer enn bare å få mange visninger, noe som kommer ganske klart frem i denne videoen om å tjene penger på YouTube.

Glad i å skrive? Tjen penger på å skrive tekst!

Den som liker å skrive, har mulighet til å tjene penger på å la fingrene bevege seg hurtig over tastaturet, også kalt skriving. Kravet til kvalitet i tekstene varierer. Du finner skrivejobber der kvalitet utrolig nok er mindre viktig, mens det er hovedfokus på kvantitet (at teksten er lang). Krav til rettskriving og kildekontroll varierer altså veldig.

Den som ønsker å begynne å tjene penger på dette, finner en oversikt over skrivejobber på nett her.

Oversette tekst og få betalt

I tillegg til de tradisjonelle skrivejobbene hvor du får betalt for å skrive om forskjellige tema (se beskrivelsen over bildet), så finnes også et annet alternativ: Du kan også få betalt for å oversette tekster.

Google Translate og maskinoversettelser er ikke lenger godt nok, men det er heller ikke så mye mer som skal til. Ved å bruke oversettelsesprogrammer, og finpusse på resultatet i disse, kan dette være godt nok for din oppdragsgiver. På den måten kan du tjene en grei ekstra inntekt ved å oversette tekst på oppdrag fra andre.

Hvordan tjene penger på tekstoversetting

Det finnes oversettelsesjobber på de fleste språk, inkludert norsk til engelsk, spansk til engelsk, fransk til engelsk, tysk til norsk, fransk til norsk, og mange andre. Utvalget av disse jobbene kan være ganske stort. Her finner du en forklaring til hvordan du kan begynne å tjene penger på oversettelser på nett.

Få betalt for å svare på spørreundersøkelser på nett

Hvis du liker de aller enkleste oppgavene, kan det å svare på spørreundersøkelser og fokusgrupper være tingen for deg. Dette er ikke en vei til rikdom, og ganske langt i fra, men det kan gi deg litt ekstra penger likevel.

Betalte markedsundersøkelser går som regel ut på å svare på spørsmål om dine egne vaner og preferanser: "Hvilken skjorte synes du var finest av disse to", eller "Hvor mange ganger i uken drikker du brus?".

Vær oppmerksom på at betalte spørreundersøkelser ikke er godt betalt, og i mange tilfeller kun reklame eller i verste fall også forsøk på ID-ryveri aller annet.

Vinn penger på internett i konkurranser og pengespill

Dersom du ikke ønsker å arbeide for pengene, frister det kanskje mer om du bare kunne vinne penger og bli ferdig med det. Bli rik i en fei uten strev og slit! Noen er heldige nok til at akkurat dette skjer.

Hvis du sier: "det skjer aldri meg", så vil du nok heller ikke satse penger på pengespill. Hvis du derimot sier "neste gang blir det meg", kommer du nok til å bli skuffet mange ganger, men kanskje vil du en fin dag bli millioner av kroner rikere på et blunk. Bare den som har lodd, kan vinne penger. Slik er det med alle pengespill og konkurranser.

Det er også slik at de aller fleste taper penger i pengespill, og som regel er sannsynligheten for gevinst så liten at det smarteste er å la være å spille.

Billettsalg på nett!

Du har sikkert hørt om VM-billetter som selges for 10.000 kroner og mer. Selgeren kjøpte kanskje billetten for en drøy tusenlapp! Det er en ganske pen fortjeneste.

Her er en mulighet å tjene penger på nett som mange ikke har tenkt på! Kjøp og salg av billetter kan nemlig være en gullgruve uten sidestykke. En billett til en populær konsert, fotballkamp, eller annet arrangement trenger ikke å koste all verden, men med en gang de blir utsolgt, skyter billettprisene i været. Det er da mulig å tjene store penger på å videreselge billettene til andre.

De proffe billetthaiene kjøper inn titalls og kanskje hundretalls billetter i god tid, og de kjøper de beste billettene. Når tidspunktet for arrangementet nærmer seg er det mange som er sent ute, og som ønsker gode sitteplasser, eller kanskje er alt utsolgt. Prisene på svartebørsen vil skyte i været, og billetthaiene kan le hele veien til banken, som det heter (vi har riktignok aldri sett noen som har ledd på vei til banken).

Mange muligheter til å tjene penger på nett

Fra denne artikkelen ser du at det finnes mange fine muligheter til å tjene penger online. Vi har omtalt mange forskjellige aktiviteter og jobber du kan gjøre for å bygge din egen inntekt på nett.

I oversikten på denne siden er det forhåpentlig vis noe som egner seg for de aller fleste. Hvis du ikke fant noe som var av interesse, kan det kanskje hjelpe å lese denne artikkelen på nytt. Folk tjener i dag fine ekstra inntekter på det som har blitt diskutert her, og noen har tjent seg rike.

Hvordan begynne å skape egne inntekter allerede i dag

Enten du ønsker å etablere en ekstra inntektskilde, eller du drømmer om å tjene raske penger og bli rik på nett, så finner du mange gode alternativer i forslagene ovenfor.

Det kan selvfølgelig bli veldig mye på en gang. Start derfor med å velge en ting fra artikkelen som du synes er spennende, og undersøk denne muligheten nærmere.

Så gjenstår det bare å se om du også kommer til å tjene dine egne penger på nett. Du må nok være innstilt på litt ekstra arbeid i begynnelsen, men så vil det også være morsomt når pengene begynner å komme inn på konto.

Sosial trading: Kopier andre tradere

En morsom måte å investere penger på er gjennom sosial trading. I stedet for å selv investere penger, kan du følge andre tradere, og kopiere handlene de gjør i markedet. Når en trader du kopierer kjøper en aksje eller foretar en valutahandel, vil dette bli speilet i din portefølje.

Det er enkelt og morsomt. Selvfølgelig er det ikke risikofritt, siden all form for trading og investering innebærer en form for risiko. Det kan føles tryggere å kopiere noen som har gjort det veldig bra i markedet tidligere, enn å satse på egne erfaringer, men selv om man kopierer de aller beste traderene i verden, så er ikke dette noen garanti for at man kommer til å tjene penger.

Hvordan begynne med sosial trading

Den største tjenesten innen sosial trading heter eToro, og er en tjeneste hvor millioner av tradere holder til. Her kan du søke og finne frem til tradere som har hatt bra avkastning tidligere, og du kan kopiere de du ønsker. Finn gjerne en trader som har en risiko-filosofi du selv liker.

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser på nett

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett? Prøv selv med noen betalte spørreundersøkelser og finn ut om dette kan være noe for deg.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.