Nettmagasinet

Google: Tjen penger på googling

Du kan tjene penger gjennom Google og deres selskaper. Den vanligste måten er å bruke Google AdWords eller Google AdSense til å tjene penger, men dette er bare noen av mulighetene.

Google: Tjen penger på googling

Det er mye man kan tjene penger på med Google. Her er en av mange kreative måter å tjene penger på Google.

Kanskje den vanligste av alle måter å tjene penger på nett er å bruke Google - enten AdWords eller AdSense.

Hvordan tjene penger på Google?

  • Du kan tjene penger ved å markedsføre andres produkter via Google AdWords, eller
  • Du kan tjene penger på å lage en blogg eller nettside og få penger når noen klikker på Google AdSense annonser på nettsiden din.
  • Du kan tjene penger ved å assistere bedrifter i bruk av Google AdSense eller AdWords.

Det er godt mulig å tjene gode penger med Google, og enkelte bedrifter har dette som eneste inntektskilde. Hvor mye akkurat du kan tjene, kommer helt an på faktorer som vi ikke har kunnskap om. Prøv, så kan du selv finne ut om du klarer å tjene noe penger på Google.

En snarvei til å å skaffe inntekter fra Google?

De tradisjonelle måtene å skaffe inntekter fra Google, som vi har vært inne på, fungerer. Likevel er det mange tilnærminger til å tjene penger gjennom Google, og noen har vist seg å være mer effektive enn andre. Her er en ganske smart strategi i å tjene penger på Google.

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.