Nettmagasinet

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Dropshipping på nett

For å begynne å selge varer direkte fra fabrikker og varelagre rundt om i verden, trenger du å komme i kontakt med dropshippere. Her er en god liste over dropshipping-selskaper.

Hvordan tjener jeg penger på dropshipping?

Dersom du inngår dropshipment-avtaler med leverandører, kan du drive nettbutikk på en veldig behagelig måte. Se forslag til fremgangsmåte nedenfor.

  1. Start nettbutikk. Sett opp en nettbutikk, eller bruk Finn/eBay/etc til å få kunder.
  2. Ta imot ordrer. Ta imot ordrer via nettbutikken (eller via Finn etc).
  3. Send ordre. Send ordren til den dropshipper du har avtale med og som holder den/de respektive varene på lager. Samtidig betaler du innkjøpsprisen til dropshipper. Differansen mellom det du betaler til dropshipper for en vare, og det kunden betaler til deg, er din fortjeneste.
  4. Dropshipper fikser alt det andre! Din dropshipper ordner med pakking og utsendelse av varen direkte til kunde.
  5. Automatisering (alternativt). Prosessen kan automatiseres, slik at orde sendes automatisk til dropshipper, og du vil dermed ha en nettbutikk som krever minimalt med tilsyn. En dropshipping-nettbutikk kan raskt bli en slags "semiautomatisk passiv inntekt".

Som du ser er dette en fin måte å tjene penger, med muligheter for å gjøre det om til en relativt passiv inntekt også. Det fine med dropshipping er den forholdsvis lave risikoen sammenligned med tradisjonelle nettbutikker som har eget lager. I tillegg krever det nesten ikke noe kapital å starte en dropshipping-butikk på nett.

Hvor finner jeg dropshippere og grossister som kan levere varer til mine kunder?

Dette er kanskje den største utfordringen for den som skal drive med dropshipping. Det finnes tusenvis av lager, fabrikker og grossister rundt om i verden som tilbyr dropshipping-avtaler, men det kan være vanskelig eller umulig å få en oversikt over alle bare gjennom å søke på nett.

Løsningen er å tilknytte seg en nettside som holder orden på alle verdens dropshippere og grossister. Vi anbefaler Salehoo som i tillegg til å gi deg en oversikt over dropshippere verden rundt, også er et community hvor hver og en dropshipper får en rating og vurdering fra andre som er i samme båt som deg.

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser på nett

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett? Prøv selv med noen betalte spørreundersøkelser og finn ut om dette kan være noe for deg.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.