Nettmagasinet

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Mange har ekstra inntekt fra egen blogg, og noen bloggere blir så populære at de kan livnære seg av bloggingen. I Norge finnes det kanskje en håndfull tenåringsbloggere som tjener over hundre tusen kroner i måneden på å blogge om livet sitt.

Skal du blogge må du først registrere et domene og leie serverplass på et webhotell. Disse sidene gir deg mer informasjon om hvordan du går frem for å få et bra domene og hvordan du finner et webhotell som passer for dine behov:

Hvordan tjene penger på blogging

Når du endelig har fått på plass bloggen din og begynt å skrive litt, så kommer leserne. Etter den første uken har du allerede mange lesere, og i din andre uke har du tjent den første tusenlappen. Så enkelt er det dessverre ikke. Ja, det er mulig å tjene penger på blogging, men det krever at du har et sett med grunnleggende kunnskaper.

Slik tjener du penger på blogging:

I korte trekk handler det om å etablere en populær blogg, få mange besøk og faste lesere, samt tilknytte seg annonsører som betaler mye. Dette er enklere enn hva man skulle tro, men krever likevel en del innsats fra bloggerens side.

For å begynne å tjene penger på blogging, kan det være nyttig å lære av de som har gjort det stort før, og de som virkelig har klart å tjene millioner av kroner på bloggen sin.

Her er en fin oppskrift på hvordan man tjener gode penger på blogging.

Tjene raske penger på blogging?

Raske penger er mer et spill med ord enn noe annet.

Det handler mer om å komprimere arbeidet, eller jobbe på en annen måte enn tidligere. Du kan tjene penger i løpet av kortere tid, men da må du arbeide smartere, og kanskje hardere og flere timer i løpet av en periode.

Det er mulig å tjene penger raskt og bli rik fort på internett, men ikke uten innsats. Du kan tjene gode penger på mye av det som har blitt omtalt her på denne siden, men vanligvis innebærer det at du gjør en solid arbeidsinnsats dersom du skal tjene store penger på kort tid.

Det handler rett og slett om å jobbe mye og hardt innenfor en kort arbeidsperiode, slik at det ønskede resultatet kommer raskere!

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser på nett

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett? Prøv selv med noen betalte spørreundersøkelser og finn ut om dette kan være noe for deg.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.