Nettmagasinet

Penger og inntekt

Få en ekstra inntekt. Jobb hjemmefra. Bestem din egen arbeidstid! Her får du tips du kan bruke allerede nå i dag, og begynne å tjene penger i morgen. Les om penger, finans, inntekt og personlig økonomi. Få gratis tips til hvordan du tjener egne penger på nett. Start å jobbe hjemmefra og opparbeid en ekstra inntekt. Få også tips om gjeld, finansiering og lån.

Hvordan tjene penger

Det finnes veldig mange forskjellige måter å tjene penger på. Her er bare noen alternativer for deg som ønsker å etablere en ekstra inntektskilde. Kanskje du vil tjene penger hjemmefra, eller du ønsker å starte egen bedrift? Les om dine muligheter nedenfor, og finn ut hva som passer akkurat for deg.

Ting du kan tjene penger på:

Tjene penger på internett

Hvordan tjene penger på internett fra Norge

Her er en tilnærmet komplett oversikt over måter å tjene penger på internett. I listen finner du kun ting som vil fungere fra Norge. Få en ekstra inntekt eller en til og med noe som du kan bli rik av! Mye du kan tjene på her!

Trading og investering

Tjene penger med trading og investering

Dersom du er ute etter å tjene store penger på nett, kan du glemme det meste andre og satse på trading eller investering. Siden dette er aktiviteter som i dag utføres via nettet, er også dette en måte å tjene penger på internett.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Det er mange måter å starte nettbutikk på. Finn ut hvordan du kan starte en nettbutikk helt uten å kjøpe inn egne varer.

Dropshipping på nett

Dropshipping: Å selge andres varer

Dropshipping den rimeligste måten å drive nettbutikk på. Dette er også en veldig grei måte å gjøre det på, som eliminerer mange vanlige problemer.

Apps: Hvordan lage apps

Lage apps og tjene penger på app-utvikling

I Norge er det flere som har blitt millionærer på å utvikle apps (applikasjoner) til mobiltelefoner, smart-telefoner, nettbrett og operativsystemer.

Skrivejobber / oversettelser

Skrivejobber og å tjene penger på oversettelser

Tjen penger på å bruke tastaturet! Få betalt for å skrive artikler for andre firmaer, eller oversette tekster. Du trenger ikke noen spesiell utdanning, og dersom du er gjennomsnittlig flink til å skrive eller kan to språk, er dette en mulig kilde til inntekt.

Selge bilder på nett

Kan man tjene penger på å selge bilder på nett?

Her er en rask vei til ekstra inntekt: Du har sikkert allerede mange bilder som du selv har fotografert. Nå kan du selge disse bildene og tjene penger hver eneste gang noen bruker ditt bilde!

Blogg-penger: Tjene på blogging

Blogg deg rik? Slik tjener du penger på blogging

Det er mange i Norge som tjener penger på bloggen sin. De fleste norske bloggere tjener ikke så veldig mye, men det er likevel en del som lever av inntekter fra blogging. Med en populær blogg i Norge kan du garantert tjene penger, de mest populære tjener flere hundre tusen kroner!

Spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser på nett

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett? Prøv selv med noen betalte spørreundersøkelser og finn ut om dette kan være noe for deg.

Tjene penger på YouTube

Tjene penger på YouTube

Det er enkelt å tjene penger på YouTube, når du først har fått en populær video. Utfordringen her er å gjøre videoen populær, og å få mange visninger av filmen din.

Instagram inntekter

Insta-penger: Tjene penger på Instagram

Det er mulig å tjene penger på Instagram. Faktisk finnes det norske ungdommer som tjener millioner av kroner på Instagram! Her kan du finne ut om dette er en potensiell inntektskilde for deg.

Twitter gir deg penger

Twitter gir deg penger

Hva om du kunne bruke Twitter til å tjene penger? Det kan du kanskje! Her er noen tips som kan hjelpe deg å tjene penger med Twitter...

Google: Tjen penger på googling

Google: Tjen penger på googling

Du kan tjene penger gjennom Google og deres selskaper. Den vanligste måten er å bruke Google AdWords eller Google AdSense til å tjene penger, men dette er bare noen av mulighetene.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.