Nettmagasinet

Om magasinet

Nettmagasinet er et underholdningsmagasin på nett som oppdateres med nytt innhold flere ganger i uken. Magasinet inneholder tips og artikler om reise, klær og mote, humor og faktastoff.

Fakta om Nettmagasinet

Magasinet drives for tiden av fire personer:

Ayden / Redaktør

Ida Johannessen / Freelance skribent

Stian Eriksen / Freelance skribent

Nettmagasinet har en visjon om levere kvalitetsinnhold til sine lesere på daglig basis. Magasinet drives utenfor Norge, og vi tar forbehold om oversettelsesfeil. Tips og råd følges på eget ansvar. Vi kan ikke påta oss noe ansvar for brukere som velger å prøve råd eller annet. Magasinet er ment å være underholning. Synspunkter eller tips er ikke profesjonelle råd, og de er ikke en oppfordring til handling. Lenker til andre sider er utenfor vår kontroll og tilhører andres ansvar. Dersom du finner bilder eller tekst på nettstedet som du mener er brukt uten tillatelse, så bes det om at du informerer om dette via vårt kontaktskjema.

Personvern

Vi respekterer våre leseres privatliv og sporer ikke hvilke saker du leser hos oss. Merk likevel at Nettmagasinet forbeholder seg retten til å benytte tredjeparts annonsører for å vise deg annonser eller redaksjonelt innhold som våre lesere er interessert i.

E-post. Vi samler ikke inn personalia eller e-post-adresser. Vi sender heller ikke ut massee-post til våre lesere, med unntak av enkeltvise svar på henvendelser fra publikum.

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon finnes under kontaktskjemaet. Ønsker du å kontakte Nettmagasinet, vennligst benytt kontaktskjema som du finner link til på denne siden.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.