Nettmagasinet

Gutt med superkrefter

Her er en 3 år gammel gutt, James, med superkrefter som overgår selv batman, spiderman og supermann. Kreftene har han fått av sin far.

Faren til gutten, Daniel Hashimoto, har ved hjelp av Adobe After Effects laget noen morsomme videoer som viser hva som kan gjøres med dette programmet.

Hashimoto har vært ansvarlig for visuelle effekter i blant annet Kung Fu Panda 2 og Dragetreneren. Nå har han altså gjort filmstjerne av gutten sin også.

Supergutt video 1.

Supergutt video 2.

Supergutt video 3.

Supergutt video 4.

Supergutt video 5.

Supergutt video 6.

Supergutt video 7.

Supergutt video 8.

Supergutt video 9.

Supergutt video 10.

Supergutt video 11.

Eksamenbesvarelser

Besvarelser fra eksamen (morsomme svar)

Her er noen eksamensbasvarelser fra elever og studenter som kanskje får deg til å trekke litt på smilebåndet. Mange av disse svarene er ikke akkurat fasitsvar, men heller ikke direkte feil.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.