Nettmagasinet

Hus og hjem: Triks, tips og smarte lifehacks!

Er hjemmet ditt rotete eller trenger du noen smarte løsninger? Her er tips og triks til hus og hjem som kan gjøre din hverdag enklere. Prøv noen av disse utvalgte lifehacks og se selv hvor mye enklere du kan gjøre livet ditt!

...

Reise, ferie og fritid

Reise: Tips og triks til ferie og fritid (lifehacks)

Skal du på reise eller ferie? Ikke dra ut på tur før du får med deg disse smarte tipsene. Vi har her samlet mange nyttige lifehacks som du kan bruke når du skal reise, er på ferie eller til fritiden. Gjør hverdagen litt enklere med disse tipsene!

Klær og mote: Smarte tips!

Klær og mote: Tips og lifehacks til menn og kvinner

Trenger du noen smarte tips om klær og mote, så er du kommet til riktig sted. Vi har funnet noen såkalte lifehacks relatert til klær og mote som kanskje kan hjelpe deg i din hverdag.

Bil og motor triks og tips

Bil og motor: Triks, tips og lifehacks for bilen

Her er noen lifehacks til bruk på bilen, eller i bilen. Vi har samlet forskjellige tips og triks relatert til bil og motor som kanskje kan hjelpe deg å gjøre livet i bilen hyggeligere, og reperasjoner med bil og motor enklere.

Teknologi: Lifehack for nerder

Tips og triks for nerder: Lifehacks som gjør livet enklere og bedre

Her er noen smarte lifehacks for nerder (og andre). Gjør din teknologiske hverdag enklere med noen tips og triks om alt fra datamaskiner til hjemmelagde iphone /mobil høyttalere og annet.

Husarbeid: Vaske og rydde

Vaske og rydde: Tips, triks og lifehacks ved husarbeid

Vasking og rydding trenger ikke å være kjedelig, eller det kan i det minste gjøres på en smartere måte. Se disse tipsene og triksene som kan gjøre ditt husarbeid betydelig enklere og raskere neste gang du skal vaske, rydde eller gjøre annet arbeid i huset.

Arbeid og verktøy

Smart arbeid: Gamle verktøy, nye bruksområder

Her er noen lifehack som kan gjøre ditt arbeid enklere. Bruk de samme verktøy som før, men på en ny måte! Skal du pusse opp hjemme, male huset eller bruke de verktøy du alltid bruker, så sjekk her om du finner noen gode tips og triks først.

Kjøkken, mat og oppskrifter

Kjøkken lifehacks: Tips og triks om mat og oppskrifter

Lifehacks gjør hverdagen enklere, og med tanke på hvor mye tid de fleste bruker på kjøkkenet, kan det være smart å se på hvordan man kan effektivisere prosedyrene. Her er noen virkelig geniale triks og tips om mat og oppskrifter.

Barn og foreldre

Barn og familie: Smarte tips for foreldre

Foreldre har ofte nok å gjøre, men her er noen tips som kan gjøre den hektiske hverdagen enklere for familien og barna. Prøv noe av dette hvis du har egne barn eller vil gi gode råd til andre barnefamilier.

Tjene penger
Akkurat nå besøkende fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Kristiansand, Porsgrunn, ukjent. Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av Loven om opphavsrett. Kopiering ikke tillatt. Koblinger til andre sider er utenfor vårt ansvarsområde. Vi gjør oppmerksom på at cookies kan bli brukt for å gi en bedre brukeropplevelse. NettMagasinet bistår ikke med rådgiving eller assistanse.